КЦПТО

ГУРТОК ЕКСКЛЮЗИВ

Керівник: ...

Рік заснування: 2018 р.

Мета діяльності: Основна задача гуртка складається в формуванні у студентів практичних трудових навиків, творчої активності, вихованні художнього смаку. Заняття у гуртку не тільки поєднують різноманітні види практичної роботи по виготовленню квітів, але й відкривають учням чудовий світ народного мистецтва, який несе в собі багатовікові уявлення про красу, чарівність і гармонію, розвивають в них світогляд, спостережливість, пробуджують уяву і фантазію.

Навчити учнів всьому цьому, визвати в них зацікавленість до творчості, пробудити бажання творити самостійно – одна з основних задач керівника гуртка. І, як показує практика, захопленість учнів спочатку тільки безпосереднім виготовленням запропонованих зразків квітів поступово переростає в прагнення самостійно вигадувати і вирішувати образ, а потім втілювати його в матеріал.

Мета педагога - прищеплювати дітям любов до творчості, знайомити учнів зі скарбами всесвітнього та українського мистецтва, відвідувати художні виставки народних майстрів.

Умови вступу до клубу: ...

Графік роботи: ...

Де проходять заняття: ...

З 1.09.2018 року в КЦПТО розпочав свою творчу працю гурток по виготовленню квітів із сучасних матеріалів «Ексклюзив» який є складовою частиною виховного процесу, вона продовжує формування у підростаючого покоління зацікавленості до різних професій, до історії народної творчості, поваги до людей праці, вихованню гармонійно розвинутої особистості.

Різноманітність декоративного оздоблення, відмова від натуралістичного рішення, порушення звичайних пропорцій в композиціях допомагають виявити характер квітки, зробити її більш живою.